Wednesday, November 16, 2011

BUNDLE? ok ke tak ni.......

hai semua..2 hari yg lepas lily berpeluang bercuti besama sorang kawan lily..kitaorg g hatyai...2org je..haha..sbb yg lagi sorang tu parents dia tak bagi...haha..cian dia kena tggal menangis sampai bengkak mata..hoho..hatyai best..mcm2 la jugak ada...yg penting makanan mmg best la...sume tempat sedap..xde yg xsedap pon...

sebenar ye lily nak cerita pasal bundle ni.nasi bundle? baju bundle? buku bundle?? pe lagi yg bundle??hehhe.
act , aritu act kitaorang ada masuk dalam satu kedai ni..barang dia mmg rare dan cantik!! lily pelik, nape la vintage sangat kedai ni ha...brg sume cantik...xpenah jumpa ni....lepas tu , bila usya punya usya sampai juling baru la kitaorang tau yg sebenar ye semua item dalam kedai tu bundle atau second hand ye....kedai ni bukan yg macam bundle tepi jalan tu..kedai bundle ni sangat2 ekslusif!! lily dari dulu tak penah minat pon nak beli barang bundle ni..tapi penah jugak beli boot kawad dulu dgn abah...lepas tu xpenah beli dah.bukan sebab geli or what..tp sebab rasa takot nak pakai.hahhaa.....ntah pape je..lily tgk org lain slumber je beli kan...husband lily pon beli.kata ye sbb barang bundle ni rare..dah xde jual kat kedai2...so, kalau pakai, mmg rare la...dan harga lebih murah berebanding harga asal..erm.not bad kan..=)

kitaorang ni pon pusing satu kedai.banyak gila brg yg menarik..jenama dalam kedai ni semua yg best..contohnye brand armani , jill stuart , timberland, channel, gucci , lv  dan macam2 lagi.mmg gila la kalo masok....hahha.sbb barang mmg vintage n masih elok!! ada satu yg lily musykil sgt2..nape la org2 kaya ni g buang /jual barang2 diaorg ni ha??mahal kot beli...huaaa..bek bagi anak cucu ke..erm...mungkin terlalu kaya sampai pakai skali pon dah cukup kot..huuu..xpe, sebab org2 kaya ni la lily boleh try pakai barang2 org kaya ni..hahha..

3 kali jugak la kitaorg g kedai tu..siap balik hotel, pastu xpuas hati, g patah balik kedai tu..heehe..letih xyah cakap la sbb jalan sgt jauh!!! =(
akhir ye lily beli 4 barang oooo..harga mmg berpatutan.siap leh nego tauu....salah satu item ialah kasot yg sgt comel n comfort ni..try2 je teros muat.so, mmg kasot ni ditakdirkan utk bertemu tuannya la..hehhe...brand kasot ni xsure.yg pasti sgt selesa dan still cantik!! harga RM 25 je...=)




berhabis jugak la kitaorg dalam kedai yg sgt best tu!! hehe...
korang camne? pendapat pasal bundle ni.so, lepas ni lily tak kisah la nak beli bundle pon ...bukannya tak elok mcm yg lily ingat dl tu..yg penting husband lily cakap kena pandai pilih...=) www.tips-fb.com

12 comments:

farahdafghi said...

barang bundle kalau pandai cari, mmg cntik2 and best kak :D

cik nur said...

tak apa berbelanjer untuk benda yang berpatutan oke la kan :B

MdmLily Lilo said...

farah..aah kan...sgt best bila tgk yg rare..

MdmLily Lilo said...

cik nur, aah..mmg berpatutan..=)

naf. said...

brg bundle sbnrnya okay klu bijak pilih:)

btw, can u pls help me?tq:)
http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/11/dear-pembacaboleh-tolong-saya-tak.html

MdmLily Lilo said...

aan naf.stuju =)

leen said...

apa nama kedai tu n kat area mana?aritu g hatyai semalam je x puas round.ada rezeki nk g smula la.

rosmina samin said...

Saya pun tak kisah asal barang cantik.. ^__*

MdmLily Lilo said...

leen...nama kedai xsure..huuaa.lily men redah je...tp jauh gak la dr lee garden tu =)

MdmLily Lilo said...

rosmina , sama la kita..hehhe

model pakaian muslim wanita said...

wow great post thanks.

KatekateKite said...

wahhh.... Lily pon beli barang bundle? =D

Kalau cite pasal barang bundle ni, kite ok jek! asal cantik dan selesa!

ni cite kite. JOM BACA! =D

Baju bundle??? I Like! =D