Sunday, October 23, 2011

Mereka Yang Hebat!

hai  semua...aritu lily berpeluang untuk jumpa beberapa otang hebat masa lily g ke KL untuk urusan MissLily Shop ...antaranya ialah .....

lily jumpa dgn kak Juliana..owner Butik Modish...sebenar ye dia ni tunang senior lily amsa skola menengah dulu..abg shafiq..hhehe...kitaorg jumpa kat Ikea..jumpa sebab abg shafiq dulu photographer utk wedding lily...photophobia13 blog dia...=) banyak giler benda yg digosip..hahah...best sgt...



lily pon ada jumpa dgn model yg cantik2 ni...fatin suhana dan zafirah =) act ni dh kali ke-3 lily bekerjasama dgn fatin..dia sgt baik n cun!! utk zafirah , lily dh bekerjasama utk kali ke-2...=) diaorg sgt sporting!!

tgh2 malam kol 12 kitaorg jumpa kat R&r pe ntah nama dia..hahah..lily jumpa dgn ika radiusite iaitu owner butik Radiusite yg muda n kaya...heheh...adore her so much...hujung tahun ni lily n ika ada trip ke China...=)

dalam dok busy2 dgn shoot, lily sempat jugak jumpa dgn pemilik butik Qoma ni...seorng yg muda dan berjaya sgt2!! Qoma , pinjam fairlady!! hehhe...slily jgak jumpa dgn cik bihah owner butik Kz Nabihah..bihah, gosip2!!heheh...lily jumpa diaorg masa tgh shoot utk Qoma...semua cantik2 tauuu =) yg bj biru comey tu ialah farah..tq semua! 


erm, nak jumpa kak hani xsempat sebab tersilap budget timing..huu..maybe next time ke =)
www.tips-fb.com

4 comments:

RynieNas * KyuRyn said...

holla madam lily...huhuhu...chantek la skirt dekat dlm majalah Dara tuh...berkenan...(^_^)V...

MdmLily Lilo said...

holla!!
skirt yg mana?hehe..mai la shoppingg
=p

al_hakim said...

mcm kenal..beli barang dapat diskaun tak kak?hehe

MdmLily Lilo said...

hahha.hakim , nk beli pe? =p