Friday, August 12, 2011

POSTER NUZUL QURAN

saje je nak kongsi...tadi lily siapkan poster untuk majlis nuzul quran kat skola mggu depan..ni kira projek untuk program internship kitaorang kat skola..=) tak de idea sangat sebab tengah- tengah malam siapkan ni..sambil tunggu masa untuk masak sahur...act , lily still kenyang sebab tadi dah makan nasik mamak kol 10..tapi sahur kena makan jugak,..takot esok tak larat nak buat keja..heheh..=)

hadiah ialah sebuah kereta !! waahh..dasyat kalau hadiah macam ni..heheh..budak - budak pon tak de lesen lagi  =p

haaa..ni surah - surah yang murid - murid kena bersedia =)
good luck untuk semua anak murid cikgu lily !! =)



www.tips-fb.com

2 comments:

tASTy p0p said...

nice lh lily...
lily wat gune photoshop ek??? or illustrator??
btw, nice...

MdmLily Lilo said...

tq dear..
lily guna adobe je tu..haha...
tak pandai sgt,..huuu