Friday, July 15, 2011

Digi Wwwow Awards 2011( MissLily Shop)

Wwwow!!

wah wah wah..dah lama xupdate blog nih...tiba2 pagi ni rajin la pulak kan..hehehhe...banyak betul cerita tertunggak lily ni..kalau update  , mesti kat facebook je..malas nak update kat blog...bila la lily ni nak rajin update blog??dah bersarang blog ni..hahahha..sorry semua...tiap kali update je , mesti dalam hati berazam" lepas ni aku nak rajin la update bloh ni" heheh..tp,hampeh! tak termakbul jugak...

antara cerita best lily ialah , event Digi Wwwow Awards 2011 di KLPAC...lily tersenarai utk TOP 6..tp masa kat sana , nama MissLily Shop tak naik pon kat skrin! owh, sedeyh!! pengurusan mcm mana pon lily xtau la..sedey la jugak masa tu tauu..tp xpe , terubat la jugak sedey tu bila video promo lily ditayangkan sikit masa teaser tu..terharu tambah malu jugak la sbb terpampang besar2 kat skrin tu..hahhaha...dah la record guna handphone je..serius teruk gila kot...ni video lily tu...tgk la..malu kot...VOTE,VOTE ,VOTE..hahhahahhahah,,....lawak kn kn?? masa ngah nk record video ni , perot tgh lapar gila..byk kali jugak la record..last2 , yg ni je ok sket..xedit langsung..heheh...penat lecturer lily ajar cmne nk edit video,tp lily xaplikasikan pon..huu..sorry sir,xsempat la...=p


alhamdulillah , tak sia2 lily buat tauu..
terima kasih kpd semua yg gelak kat video lily ni..hhaha..bila jumpa org yg kenal je , diaorg mesti ejek gaya lily dlm video ni..hahha..=p
VOTE  VOTE VOTE!!

Masa lily kat event tu , lily syok sgt sbb dpt jumpa ramai orang tauu..sorry la , lily ni bukan kaki blog sgt , so xkenal sgt blogger2 ni..sorry la kalo lily nmpak sombong..huuu...=( tp lily selalu je baca blog2 org, cuma xselidik betul2..huu...sbb xsempat nak stalk tauu...=) 

lily dgn husband bertolak dr sungai petani kol 4 pagi bersama beberapa org kawan yg lain..yg lain g tgk game bola Arsenal, so , kitaorg konvoi la...erm, kol 8.30 sampai KL..lily terus g usya lokasi KLPAC sebab tak tau jalan..dgn kepala yg mengantuk gila , kitaorg g la cari..last2 jumpa la jugak..amin..then , terus bertolak ke rumah kakak lily kat Taman Melati..rest kejap..kol 1.30 bertolak g umah Kak Vee lak untuk make up..lily ni xpandai nk make up sgt , so lily minta tlg kak vee make up kan la..hehhe...

kol 5.30 petang bertolak ke KLPAC dari Bukit Jalil..si Ika Radiusite bising2 sbb lily lambat smpai..hahha..dia kol 5 dah sampai sana..punya la awal kitaorg smpai , tgk2 event mula kol 8.30pm..hampeh tol!! so , kitaorg lepak2 la dulu..amik2 pic ngan artis2..heheh..antara ye ialah cik epal, anwarhadi.juliana evans..izat...ni pic kitaorg..howt2!!hehe...
lily bersama Cik Epal dan Ika Radiusite..
comel kan diaorg ni...=)
cik epal dan ika ni mulut boleh tahan pot pet jugak..heheh...xtau nak sembang pe ngan cik epal..terjumpa dlm toilet..dia cakap muka lily lain dlm fb n kat luar..ye la ,dh make up..heheh...pastu kitaorg tarik cik epal g amik pic kat painting apple..hehhe..comel kn??padan sgt!hope next time leh jumpa lagi =)
i like u guys! 

bersama anwar hadi ..dia ni kira junior lily la sbb dia pon going to be a teacher!! =)
juz maktab lain2 je...bangga dgn dia tauu..semoga nnt jd cikgu yg baik n bagus mcm kak lily..hehehe..=p

with Ezlynn..mula2 kitaorg tak prasan ni dia tau sbb rambut dia tu..heheh..dh lurus la!!
past tgk ramai yg amik pic ngan dia , lily ,ika dan ang(kiri tu) terus terpikir tu ezlynn..pastu terus la minta nk bergambar..poyo kn?ahhah..dia cakap dia suka style lily dressing  n tudung lily..malu la...heheh..tq ezlynn!!
dia sweet tauu....

haaa,...ni pulak Juliana Evans..so cute la...lembut je dia cakap tauu..=)

with Izat..suka la dia nyanyi..even nyanyi secara live , suara mmg tip top k..lily ada record aritu , kalo rajin nnt lily upload..ehheh...husband lily paling minat dgn dia tauu..=p

keputusan Digi Wwwow tu ramai yg pertikaikan..xtau la mcm mana pihak Digi kira..uwaa..sedey sbb nama MissLily Shop tak naik pon.padahal invite cakap TOP 6..bengang tau..tp xpe, dh terubat sbb event tu buat lily kenal ramai org..=) tq semua yg vote n sokong lily smpai tahap ni tauu =)sayang la korang ketat2!!!

ni pulak antara gambar2 masa event tu...lily nak kenal dgn ramai blogger2 lain..tp malu nk tegur =( kalo ada yg terbaca post lily ni, plzz tegur lily..huu...kot2 next time leh jumpa ke ..=)
ni gambar2 masa event tu..=) kalau nk tgk byk lg , tgk kat fb lily k =)

lily pakai kuning bukan nk bodek digi tauu..hahhaha...=p




kitaorg suami isteri yg muda..lily dgn suami umur 23..ika n suami umur 24..=)



suami lily dgn anwarhadi =)

suami lily curang! hahha.,...dia suruh lily snap pic dia dgn juliana evans! =p



dgn si izat dia...suka sgt! =p heheh..

ok..tu je setakat mlm ni..nnt lily sbg lg..bila?xtau lagi la..heheh..tggu je k =p
mai la tgk sini....
UPDATE terbaru tauu =)
www.tips-fb.com

3 comments:

ika radiusite said...

umur ika 21 thn lah lily. lily salah! ehehhee.. mentang2 gmbr dia cantikkk ;p
nanti kte jumpe lg ok :)

Cik FiQa said...

hihi...sy bangga dgn akak lily, da tahap superstar da ni, famous da skrg jd geng cik epal, knal2 dowang, waaaa sgt2 best...tahniah akak!akak comel4... =)

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih