Tuesday, April 5, 2011

cerita tertunggak saya !!

assalamualaikum semua!!


yaaa..sudah lama saya tidak berceloteh disini..heheh...tersangat la buzy..lily sekarang tengah praktikum ..so , mmg amat la sibuk.huuu...meh nak buat ringkasan sikit selama xberblog ni..hoorey2!!


mggu lepas lily dipanggil untuk memberikan talk mengenai Personaliti Impian bersama DARA.com di UUM SINTOK,KEDAH..amboi..dah jadi penceramah la pulak..hhahah..mcm xpercaya je...alhamdulillah , hari demi hari , rezeki makin murah...lily ni xpandai sangat nak bercakap2 depan orang ramai tau..kalau nak menyanyi depan org pon takot!! ni nk bagi ceramah lak...mmg ketaq gila k...nasib baik la ada 2 org peneman lily masa g ceramah di UUM SINTOK....hehe..bukan main wt power point , wt text , tapi masa tgh ceramah , lain lak yg keluar..hahha..15 minit pertama mmg ketaq la..(cakap kedah ni..ketaq maksud ye berdebar2 gitu)..lepas dh setengah jam tu dh okey le sikit..huuhu...mula2 g sesat la jugak..besar tol UUM tu..=)
turut memberi ceramah ialah kak Anizon , akak X10der , dan beberapa lagi penceramah..dulu slalu tgk kak Anizon ,xsangka lak dpt jumpa ..huuu...adore her!!
Alhamdulillah hidup lily semakin baik..dah dapat tawaran utk interview untuk sebuah rancangan tv wanita..rancangan pe?nnt la lily bgtau ek..tggu lily g shoot dl..heheh... takot jugak nak record2 ni..bukan  penah buat keja2 mcm ni..lily sentiasa mendoakan supaya Allah sentiasa mempermudahkan segala urusan lily =)
haa..lupa nak bgtau yang Misslily Shop ada di majalah DARA.COM untuk keluaran APRIL..sape xbeli lagi , beli la..byk info2 yang menarik dan berguna tau..Pertengahan bulan April ni Misslily Shop akan ada di dalam majalah REMAJA ..nnt tgk la..huuu...=p
apa2 pon , ESOK Misslily Shop ada UPDATE baru tauu...meh tgk..skrg ni ada PRE-ORDER untuk skirt ..cepat2!!










Antara pic2 yang berkaitan ngan entry kali ni..=)

jgn lupa visit here...
www.tips-fb.com

1 comment:

...Minah BluR... said...

wahh sibuknye akak...!
erm.. bestnye kawen awal huhu