Tuesday, February 1, 2011

Rina Salleh !

Hari tu Kak Rina datang Langkawi dengan beberapa orang finalis Gadis Melayu 3..tp lily sempat jumpa ngan Kak Rina je..tu pon sebab lily tolong hantar dia g airport..huuh...xsempat nak jumpa dengan yang lain sbb busy tolong my mom jaga kedai..huhu...tp xpe,jumpa kejap pon okey...dia sangat ramah..so sweet...hehe...

saya jumpa dengan kakak saya!!heheh..sungguh ayu..mmg sesuai la dinobatkan sebagai ikon Gadis Melayu!!


lily paling kecik kan!! tak aci!!huhu...


alolo...akak sangat cantik!!


ni antara yang ada kat airport masa tu,..yang kanan tu kak gee...bloger tegar gitu..heeh

 tu dia...dok mengarut apa xtau la si lily ni..ahhaha


posing2!! 








www.tips-fb.com

1 comment:

Gee Jah Noor said...

ahaha tegar la sangat..dh 2 ari xupdate blog ni..huhu