Thursday, February 24, 2011

Nikah time!!

yaaa..kita masih bercerita pasal kawen lily yg xabis2 ni..hahha..sj je la nak kongsi2!!
okey , nk bercerita tentang perasaan / kenangan manis masa kawen ni..nk huraikan perasaan dlm gambar2 yg photographer snap..

Pertama :
gambar ni diambil semasa majlis akad nikah..jam 5.00 ptg..kajadian berlaku di masjid Nur Islam sungai itau , langkawi kedah..tgk tu..muka dok senyum sorang2 macam kerang busuk daa...hahha..masa ni perasaan macam2!! masa pic ni diambil , kitaorg dah selamat diijabkabul..so , baca la doa..terkejut jugak la sebab husband lily lafaz sekali je..padahal dia tu gagap sket kalo gemuruh atau depan org ramai..hahah..tup2 sekali lafaz je..punya la lily dok cabar dia..hahha..alhamdulillah sebab semuanya berjalan lancar..=)..masa ni macam xpercaya je dh jd suami isteri! rasa lega..macam nak lari2 pelok je..macam pelok teddy bear tuuu....haha..tp tak boleh..kena kontrol ayu gitu..kih3...hipokrit sungguh!!


Kedua : 
ni ustaz lily dari kecik lagi..dia ajar mengaji al-quran di masjid..dia sangat garang tp baik dalam diam..eheh...ustaz,saya dah kawen..!! dulu ustaz selalu rotan sebab tak pandai baca..huhu..rindu pulak zaman2 naik beskal g mengaji..pakai bj kurung bunga kecik2 cotton..pakai tudung bawal curi dari almari mak,pakai keronsang besar2 dan misi utama gi masjid nak cari boy friend,.haha..nakal sungguh!!


Ketiga :
Gambar semasa diajukan beberapa soalan..
kena menjawab..tp malu2 la..auuww...masa ni soalan yg ditanya ialah " Best tak dh kawen? " dan dengan malunya menjawab " sikit2 la...sambil buat gaya tangan tu..haha " gediks!!


cantik tak pelamin ni..hehe..nant lily cerita pasal pelamin pulak..
nakcerita jugak pasal lily kena tipu!!huh!!tp bukan dengan pembuat pelamin ni..tp pembuat pelamin yg 1 lg tuu.... marah ni..marah!!


www.tips-fb.com

7 comments:

Anonymous said...

haha tergelak aku baca ang punya cter...gambor first tu cm nampak excited sgt..a[e yg difikirkan time tu xtaula..haha jeng jeng..jeng..apa2 pn tahniah kerana dh jadi isteri org..smoga berkekelan hingga ke akhrnya...:)

Anonymous said...

haha gelak aku baca ang pnya cheghiter...lawok..nak2 bile tgk gambo first tu..excited semacam je aku tgk..haha jeng jeng jeng..apa2 pn selamat pengantin baru lg kot..mga menjadi seorg isteri yang taat kpd suami..semoga berkekalan hingga akhir hayat..:)

rosmina samin said...

Madam Lily Lilo sgt cute O_o

MaTa HaTi said...

lily bru aku tau ang p ngaji dlu nk cri bf...hehehhehe

mOhd irWAn said...

bagus2 tahniah2..lagi satu masjid terbina

cikpingu said...

lily...suke tgk pic pelamin 2... mmg menarik...

Laila Majid said...

wahh macam best je kawen mude.serious saya pun nak kawen mude.heeeeeeee :)