Sunday, February 6, 2011

Nak kawen lagi !


Kami baru berkahwin pada 22 Disember 2010 yang lepas..tapi rasa mcm nak kawen sekali lagi..hahha...nak buat tema lain lak..nak buat dekat pantai!! jeles la bila tengok orang kawen!!nnt nak buat post-wedding photoshoot la..hehe

inilah suami saya!! gemoks!! ...gigi manis tu yg mahal..hahha

ini pula cik puan mana ntah..hahha...penat wehy make up!!!! 

ini pulak bakal menjadi haiwan peliharaan saya...sugar glidder..tengah survey2 lagi ni..sape ada maklumat pasal benda comel ni , jgn lupa kongsi k...=)

ok la..short update...sok lily nak cerita pasal TREE MONKEY lak...hoho...
esok dah nak kena g praktikum sebagai cikgu yg garang!!
www.tips-fb.com

2 comments:

izzatulshazni said...

SG sgt manja..kalau akk nak bela,cari yg dah cukup matang dalam 2 months above.maintanence binatang nih sgt tinggi.u can refer here http://petshack.com.my/webshaper/store/viewCat.asp?catID=91
shaz pena bela,4 hari je kot,sebab baby sangat.mati.T.T

Yun Yi said...

kena biasakan sugar glider dengan manusia dr dia kecik... kalo tak nnt dia jadi ganas, gigit gigit :| susah nak jinakkan balik. dia aktif di waktu malam, waktu siang dia banyak dok dalam "umah" dia tu :)