Saturday, February 19, 2011

Misslily Shop

hai...alhamdulillah ramai jugak yg join cerita pasal MissLily Shop dalam blog tu...hehe..tq sgt2 sebab support..lily baru nak menaikkan kembali blog MissLily Shop tu..dah bersarang..huhu..asyik aktif kat fan page facebook je..uhuh...kali ni nak update jugak info2 di blog MissLily Shop tu..jgn lak kata lily gila glamour sbb suruh review dlm blog korang tau!! lily nak tau pendapat korang pasal kedai lily dalam blog korang..syok jugak baca..terharu lagi!! tq sekali lagi...=) kpd yang belum join tu , join la..lily bg rebate RM 10..leh shopping kat kedai lily..hehe..kpd 2blog terbaik akan menerima hadiah bernilai RM 95..total sume RM 105 la..cepat2..


p/s..esok lily ada observe nagn lecturer!! byk lagi xsiap..k la..nk g buat keja ni..sob3..T_ T
www.tips-fb.com

No comments: