Wednesday, January 26, 2011

happy bila kawen!! hahah

hai ..assalammualaikum,selamat sejahtera..ehhe..amboi,lama menyepi..ni br datang mood rajin ni..hahah
alhamdulillah , dh sebulan lily bergelar isteri orang ni..perasaan??best..alhamdulillah...sekarang ni nak pegi mana- mana pon dah xkisah...semua kerja boleh buat sama - sama..sekarang kitaorg tinggal di rumah sewa..kat Bandar Puteri Jaya,,..xmampu nak beli umah lagi sebab still study..tggu tahun depan baru boleh beli umah..kan2??heheh...xpe , rumah sewa ni pon lily dh buat macam umah sendiri dh..hahahha...siap hias2 lagi..untuk rumah ni kitaorg dh beli peti ais , mesin basuh dan tv..barang2 elektronik yang lain tu semua dh ada...haha...terima kasih kepada semua pemberi hadiah..hehe..hadiah kalian amat berguna sekali!! yeay!! heheh....
tanggungjawab sebagai isteri ni banyak jugak..tp lily cuba buat yang terbaik untuk suami lily ni..masak hari2!! biar gemok!hahah..tp berat dia dh naik 4 kg..hahhah...baru sebulan lily masak , badan dh naik 4kg??kalo 10 tahun nnt cmne??heheh..xpe...lepas ni hazwan kena diet ye...=p lily xmau masak dh malam2...diet! makan buah je...=p


minggu lepas lily g KL..sambil anta iqah , adik ipar g airport...lily singgah kat Karangkraf..ada la keje sket..tggu nnt ek..ehehe..sambil2 tu lily shopping2 kat IKEA!! wow...best kot..ahha..semua nak beli..tambah2 masa tgk showroom tu...geram je.....



ni masa nak tolak troli makanan kat kaunter pembayaran...mmg gila la tgk semua makanan ni..sodap! tambah2 masa tgh lapar..ehehhe...semua nk amik...
masa untuk makan okey..nyum2!! cake dia sedap!! =p
lokasi : IKEA 

slow gila kot nak upload pic kat sini..adoi..jap g sbg lain la..huhu....xsempat nak cerita panjang2!!

www.tips-fb.com

2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

troli dia lain dari lain..

miszTuLiP BiRu said...

best weh ikea....tmpat aku suka pi.....hehe......