Friday, October 8, 2010

kasut kawen...

hey2..
arini lily nk berkongsi cerita pasal kasot kawen lak..huhu..penat jugak ek nk mencari yg sesuai..huhu...lily pon tak tau design mana yang cantik but simple..semua cantik la!!! lily nak beli 3 pasang kasot ..utk dress putih , dress itam n maybe biru...
hahaha..ni lily ada cari beberapa design yg sangat cun..huhu...harga2 pon sangat cun..huk3: (
nk beli mahal2 , tp pakai sekali je..huhu..xpe2..nnt lily buat preloved nk??heheh...


sangat cantik kasut ini...berkilat2!!


alolo..comey!! ada bunga2...

ni mmg simple la...tp cantik!!








ini sangat menambat hati!! biru....even lily xsuka biru , tp bila tgk kasot ni cantik la plak..heheh
owh...nk!!




haaa..ini pilihan utama...ish3...harga mau boleh byr sewa keta berbulan2 kot..huhu...lily ada jumpa design lebey kurang mcm ni kat vincci plus..mcm nk beli..but peach in colour..huuh...harga dalam Rm 253 camtu la..nk!!!


kasot ini sangat la comey!!! like warna dia...
www.tips-fb.com

2 comments:

~eZmALiZa~ said...

huhu...ezma penah wat entry pasal kasut je taw...kali ni lily wat pulak ye??tapi sebab lily nak pilih utk majlis nt...hehe... :) gudluck lily..tahniah! :)

ezma pon nak cakap kat mak la.."mak, nak kawen boleh?"

agak2 kene pelempang x? :P

::[ misslily ]:: said...

heehe..tq...kasot2...penat jugak mencari tau..huhu

ezma , mungkin xkena pelempang..tp tekejut sbb anak dh matang,,,..ehheh.ye ke?ntah...hahah...