Thursday, August 26, 2010

Misslily dah bertunang!!

pertemuan pertama 

apa khabar semua..utk pengetahuan sume , pada 7 Ogos 2010 lepas lily dah bertunang dengan Hazwan Ariff...erm...ramai yang tanya pasal budget nak bertunang ni..so , alang2 lama xupdate blog ni , lily nak merajinkan diri untuk tulis kat blog...hehehe....rindu plak...ehem2, mula2 nak cerita la pasal masa pertama kali jumpa..cewahhh...nak flashback ni!!sabar2...kitaorg  jumpa kat Institut Pendidikan Guru Malaysia , Kampus Sultan Abdul Halim...lily 1st intake , dia 2nd intake..yg 1st intake ni kira sombong sket la..hehehe...lily dapat kos Fine Art , dia kos Pendidikan Jasmani...lain2 kelas la kira kan...1st jumapa masa perhimpunan..kelas kitaorg beratur sebelah menyebelah la...pastu dia tegur aku " nape awak pakai tarck suit lain dari org lain? " ..lily pon jawab la.."ehy , suka ati la.." masa tu dalam hati rasa menyampah ye budak ni...jaga tepi kain orang betol!dh la gemok , xhensem lak tu..hahha...jangan marah hazwan...sejak dari situ dia risik2 pasal aku kot..cewah , perasan...! dia tanya budak klas lily ( apit )pasal no hp ..dia panggil lily ' Suhaili " padahal sume org panggil " lily " ..masa tu bertambah2 menyampah la kat dia sbb panggil nama penuh!huh!!xglamor u...hahahaha....pastu apit pon bg la no hp...dia xmsg or kol pon...juz tegur2 je kalo jumpa...tp lily layan jugak la sikit2..hehhe...ehy , masa tu lily dh ada special bf , sbb tu xlayan dia..ahhaha...tup2 , bulan 8 , kitaorg break!pastu mula la cari bf baru..heheh..gatal2 sket!...layan je la si hazwan tu..dh lama sket , kitaorg pon kawan la...sbb kelas kitaorg slalu ada jumpa2 masa kelas pendidikan jasmani ...so , jumpa  kat situ je la...ehem2,bila dh lama2 kawan , last2 jatuh ati la..heheh..malu2...!

alamak , nk kena kuar dating jap la..mlm ni lily sbg lg ek!

www.tips-fb.com

2 comments:

dib said...

sweet nya jumpa...hahaa

intan saad said...

tahniah slamat bertunang...
smoge perjalanan ke jinjang pelamin juge slamat...
jemput singgah blog saye untuk tempahan cokolat... bleh wat sbg hadiah utk si dia...