Wednesday, January 27, 2010

:: fuhh!!! ::

hari ini aku rajin

hahhaha..ok2..dh lama aku xupdate my blog ni..huhu..xtau la nape..mungkin bz..huhu..
dua minggu lepas , kabel telefon umah sewa aku kena curi , wahhh..jahat betol pencuri kabel  tu..aku call  streamyx berpuluh kali br la tenet ni disambung..3minggu gak la idup tanpa internet..boring seh!!!
past dh dapat internet , penat lak nak cover sume keja2 yg tergendala..huk3...

***********************
yey!!
dh nk abis bulan 1 kn??best2..xsabar nk abis tahun ni k...tahun dpn leh grad dah!!!heheh...
mcm biasa la , ari2 bz ngan keja yg lecturer bagi...smpai aku pon xterbuat..hahhaha...
bisnes MISSLILY SHOP alhamdulillah baik..tempahan byk..sampai xterbuat..huhu..xpe , rezeki ngah elaun xmasuk2 lagi ni..hahha...xtau la bila elaun nk masuk...dh nk bulan 2 pon ni..huk3...
xpe2, masa ni la kita nk belajar berjimat kn???heheh

muuahx!!
mish u all...
dh lama xblogwalking...ni la masa ye!!
yeahhh!!!

by : misslily lilo

www.tips-fb.com

5 comments:

ann frendly said...

hye.. patut ler lame tak nampak.. lambat betul org TM nak settlekan probs..selamat berblog ya...

bunga ;D said...

hee einaz pun tgh rajin ni.;)

Moon Death Spell said...

bisnes women..
untung kasi 2 ye..
heheheheh

Nazry Iskandar said...

rajin buat bisnes. msti masyukkan. :)

Rashid said...

yup selamat berblog ya..

adoii lama pula tak update blog..