Monday, January 4, 2010

berbaloi gak mata bengkak~~

well well...
today aku dh kat umah sewa, ready 4 new semester!!
erk..xsuka la...aku dok kat umah ngan family aku  pon best gak..huk3!!nak balik..mum , dad , miz u all...
even mata aku bengkak sbb asyik bgn awal g tolong family aku bukak kedai dari kol 8 pagi sampai 1.30 pagi keesokannya mmg berbaloi..tido pon bapa jam je..huhu...sbb aku leh je nak makan pape n beli pape yg aku nak!!huk3...

tu nmpak x mata yg bengkak mcm panda tu???hahha..
but , aku suka sbb dpt tolong my family!!!

" mak , nak duit beli McDonald!" mak aku  jawab , "amik la dalam beg tu..."wah..best...nak pe  sume dapat ..tapi bila dah stay kat umah sewa ni , kalo nk mkn pe , sume kena pikir budget!!huk3..elaun xmasok lg...aku nak balik!!...
: (..
balik maktab nk kena study n wt assigment..wah....xbest ..hahahha
bila dok umah , aku blaja wt cupcake..heheh..ni la hasil ye!!

juan = nama bf aku,..heheh..aku wat bagi kat dia

masa cuti sem tu , aku ada la memperkembangkan sket bisnes aku melalui facebook..so far so gud..mai2 beli n tgk2!!baru2 n hot gitu...


ni banner kedai aku..kalo rajin , usha2 la ek..: )

tgk , baru 2 hari kuliah , dh ada keja lcturer bagi!!!
aku nk wt la past ni..rabu ni kena sumbit dh..aiya...
www.tips-fb.com

6 comments:

miss LoLy iEka said...

mata bengkak pon comel

::[ misslily ]:: said...

uish..mana ada...haih , rindu umah!!!!!!

BuLaN iTu aKu said...

hehehe.. chumel la kek tu...
bertuah juan..

[z@ck] said...

itulah life as a student..
tak dapek nak lari dr assignment =P

cik EPAL said...

sila siapkan kerja anda :)

::[ misslily ]:: said...

cik epal..
hahha..tgh nk menyiapkan la ni..
zack : akak tau la hang ngah cuti..best ek...huhu