Saturday, October 31, 2009

:: im eppy!! ::

:: mizz ya ::

aritu aku balik cuti kat langkawi...3ari je..kena balik sbb ada keje...hurmm..student , mcm ni la..kadang2 nk nanges je...
cuti tu sempat gak la aku tolong mak aku jaga kedai dia..huhu
aku n mak gak sempat g jalan 2,..best!..huhu
i miss my family..
sume..kak yan , ju , aloi , mak n abah!!
n tambag sorang lagi ..FIFI( my kucing )..hahah..anak abah yg bongsu tu...hehehhe










kalo x nk g jalan2 lagi , tp sbb aku kena balik awal , xjd..so , next week lak ye mak..heheh
luv u!
mmuaahx!!!
www.tips-fb.com

8 comments:

B E L L A said...

tuhla kan..sbb student slalu jgk kene tggl femeli g jln2 sbb jauh..waaaaa

BuLaN iTu aKu said...

yes..
aku fisrt
heheheheh
memang teringin nak pergi langkawi
tapi tak past2 lagi

cybernetic88 said...

haha. xpe next week k. kte nk ikut jgk! =P

::[ misslily ]:: said...

bella : tu la..hahhah..biasa dh..kalo kecik2 dl leh gak ponteng skolah..hahha

bulan: ish3..cian..mai la...bln 12 ni ada LIMA kat langkawi..best

cybernetic : jom3 kalo nk ikot..hahahha

Aimi Liyana said...

tu penguin ke.??

::[ misslily ]:: said...

aimi...aah , penguin tu..betol punya..comey sgt.!!!

Mr Daha said...

Waa... best gler.. ble nak ajak aku g sane? :P

::[ misslily ]:: said...

hheeh..nnt mai je la..best...