Sunday, October 25, 2009

:: aku rasa percuma ! ::

::: feel free right now! ::

hey2..you2..im fell so happy n free la skrg..sbb study week kn..so , mcm xbz sgt la..heheh..
klas pon mcm ada kejap2 je...so , rasa mcm nk post mcm2 lak arini..hahahha...

cite2...

  • im happy skrg sbb br past kuar ngan my juan..makan kat mamak..huhu..td ada sorang pak cik ni mengamuk..baling kerusi!terkejut dow...hoho..dia mengamuk sbb dia order makanan lain , dpt makanan lain..huh..takut mak tau.............


http://www.emocutez.com
  • kedua: arini aku g klas naik moto..huhu..slalu ye nek keta..tp sj je nek moto arini...jalan2...ronda2 ..g pos brg n shawls yg org order..enjoy gak nek moto...
http://www.emocutez.com
  • mlm td lawak gle incident!!hahahhahaha..aku nk pecah perot kalo ingat..smlm ada roadblok kat taman aku ni...pastu aku nek moto n lesen aku dh expired..xrenew lagi..haah..pastu aku pon stop r dl.xjauh ...dlm 4km je lg..mmg nmpak r..hahha..break mengejut!.pastu kol kawan aku , si amal n ayu..minta tolong diaorg pick up aku nek moto..pastu bila smpai kat roadblok tu , polis tu tanya ' mana roadtax moto ?? '..kitaorg pon gabra la cari..pastu polis tu cakap ni dh mati , moto kena tahan kat balai..sume wt muka cuak gla r....hahahha...dok merayu2 la konon!..dh xlarat polis tu nk merapu n menipu , dia pon cakap r yg roadtax tu xmati pon lg..hahah..kitaorg xtgk betol2 tarikh n tahun dia..rupa2 ye tahun 2010...hahhahahah..pastu sume gelak mcm nk mampos!hahah..ngok ngek la polis tu..sama la ngan kitaorg pon..ish2!!...(tp arini aku dh renew lesen moto la..heheh )
http://www.emocutez.com
  • erm2...ada satu kisah yg aku xsuka nk cite ni..huhu...masalah rakan2??xde la sgt..tp kadang2 nyampah gak la kalo kita susah , diorg xtolong , diaorg susah , kita try gak tolong...bkn nk minta balasan , tp xpatot la wt mcm tu kn kt aku..erm..kadang2 nk sepak je depan2..tp sabar je..nnt kena buang mktab lak..huhu..sia2 lak aku blaja kang...keapada yg terasa , tahniah sy ucapkan...huhu..i hate u damn much!
http://www.emocutez.com
  • bisness skrg slow sket la sbb sume bz ngan xzam..aku pon bz gak ngan xzam..huhu..so , ada la jual sket2..cuma xaktif mcm dl la..org utang pon ramai lg xbyr..hehehhe..xpe, pelaburan utk aku nnt..huhu...
http://www.emocutez.com

cinton by : misslily


www.tips-fb.com

No comments: