Wednesday, September 9, 2009

♥ ♥.. I ♥ YOU... ♥ ♥

:: P/s ILOVE YOU ::
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
I LOVE YOU ...
sape penah tgk citer PS I LOVE YOU ??..best kn...romantik..tp sedey gak la sbb hubby dia mati kn..tp cite dia mmg best sbb hubby dia cyg gile kt wife dia..ada sorang kwn aku tu cakap dia nangis tgk cite ni..hhaha...sensetif tol..aku tgk pon sbb my juan yg bg..best la..aku suka cite ni ..sweet je cite dia..kn??nk nages gak , tp xnak la..heheh...malu!!..kuang3...
http://www.emocutez.com

mmuaahx!!
luv u my juan....
so , mari bg pendapat tentang cite ni...huhu..so sweet!!!!
mmuuahx!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
*******************************************
today aku kena belatih menari lagi..penat!ahad ni dh ada test..huhu..wish me luck!!



www.tips-fb.com

8 comments:

B E L L A said...

asenya an, if I tengok movie before reading the book, maybe akan ase best.

but but, buku dia lagi best and moreee sedeh. beselah bile buku yang dimoviekan mmg kebesaaannya kurang best kan.

::[ misslily ]:: said...

bella =ye la..sebab muvie ada limit time..huhu..paling lama pon 2jam..buku leh panjang2..huhu....

i xbacapon buku dia..huu..best ek?
=P

Anonymous said...

hehehehee...
i yg bg cite nih...
elelelele....
pdhal kol i nanges2 tgk cite nih....
hahahahaha...
lwk2 je noooooo....

::[ misslily ]:: said...

juan::
amboi2..memandai je..bila masa org nanges!!hahah
xpa , gurauan kau ini akan ku balas wahai juan..hahah

Mr Daha said...

Yup... one of my classmate ada buku dia.. dia kata buku dia lg sedih.. hu3..

::[ misslily ]:: said...

daha: ooo..huhu..mcm nk baca je..tp xsempat la skrg ni..huhu..bz ngan asgment je..huhu

adawiah.zaini said...

movie dia x bes sgt kalau compare ngn novel. lgpun mcm byk scene dlm novel yg dia x masukkan. kecewa tol. huhu

::[ misslily ]:: said...

adawiah = oo..ye ke??kena gak cari novel tu..huhu..mcm best je...