Saturday, September 5, 2009

:: Dalam cup , ada cake ! ::

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
dalam cup  ada kek = CUPCAKE....~~
huhu....kasihanilah aku yg teringin sangat nk mkn cupcake yg cute2..huhu...sape penah mkn cupcake yg cute??tunjuk gigi..!! heheh...sdap x?? aku xpenah mkn la..bkn xnk , tp xjmpa la kat kedah ni...kalo ada pon kena order or xlawa..huhu..kalo tgk dlm tenet lawa2 je..kalo tgk dkat2 mcm biasa je..ye ke??tp msti sayang nk mkn kn..sbb CUTE  sgt..hahahh...dulu bf aku ada g tanya kt kadai tu , tp dia ckap kena order ..huhu...lmbt...kalo yg ready made , mcm xcute kn??hehhe..
.
p/s : so , sesape yg penah mkn or dpt present cup cake tu , cite la kat aku  yg kempunan ni...huhu...
by : misslily 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
www.tips-fb.com

6 comments:

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

yuhuuu sy penah mkn !!!
kwn sy order laa..
kt KK =)
tiut3 !!!

::[ misslily ]:: said...

ye ke??
sedap x?
xsyg ke nk gigit??
huhu..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

pnah makan skali jerk..
syg gile nk mkn mula2..
tp kalo xmkn mcm rugi lak..
bestt~ lpas tgk pic kat atas tuh rsa mcm nk mkn lagi la.a..

::[ misslily ]:: said...

aisumi = best2!
nk jugak..sini xdak la...susah nk cari...kena g penang br ada..xpon alor star..jauh,..huu...

Anonymous said...

nnti i uat utk u...
jgn risau...i deco comey2 khas utk u...

~L'J~

::[ misslily ]:: said...

heheh..ye ke??
awak pandai wt ke cyg??
ok2 , nnt kita wt sama2 ek!!