Thursday, August 13, 2009

:: gedik +sombong ::

:: gedik + sombong ::

aku pelik n heran la org cakap muka aku ni sombong , jarang senyum n garang..huk3...
btw aku ni cool..
kadang2 mmg sombong r ..
huahauhahhah...
aku pon ngaku...

dh hobi aku bukan ye senyum k...
well , xslalu...
cuma aku xsk la kat org2 yg sombong , gedik n ngada2!
hahah..
sbb tu aku mls nk pandang n tegur budak2 yg gedik n prasan ...
aku pon jd la sombong ngan diaorg...
sori la kalo ada yg terasa...
heheh...
pape pon , kalo org nice ngan kita , kita pon kena nice la ngan org tu kn...
ni kalo menggatal xbertempat mmg xpatot r...
girl or boy sama je...



p/s : kpd gurl yg prasan cun n cute miut tu jgn la manggatal ngan bf org len ek...

kpd bf2 pon jgn la menggatal ngan pompuan lain ye kalo syg kat awek masing2...


http://www.emocutez.com
www.tips-fb.com

2 comments:

Mr Daha said...

Hahaha.. buffon kena ngorat ngn junior ke? ha3. taw la buffon hotz~~ :D

::[ misslily ]:: said...

ntah...
hahaha...
xde la..sj je nk mengata org n bg pesanan ..hehehe