Friday, July 24, 2009

::[ BIG ]::

wit my adik angkat..udin namanya...

aku , yuni n syasya bersama mak-mak nagkat..hehhe..makan2 buah..

today aku nk cite pasal program BIG yg wajib utk sume pelatih2 guru ni..huhu..semester ni , sem 4 , kitaorg kena wt program anak angkat.camping 3ari 2 mlm..setiap sorang dapat sorang family angkat r..tp yg pelik ye kena tdo dlm khemah je..xleh tdo kat umah family angkat..huhu...
ok la jugak tdo dlm khemah pon...aku dapat family angkat dr family pak cik Mohamad..seorang pencen kot..heheh..aku pon xkenal sgt..kejap je jumpa..dr kol 11 pg smpai 6.30 ptg je...
masa dgn family angkat , adik angkat bw aku g ronda2 kampung nek moto..best..hahahah...ronggeng bersama...pastu mak angkat aku bawa g dusun...huhu..g kait buah rambutan ..buah pulasan..selain itu , aku belajar mengenal berapa ulas biji manggis dlm 1 manggis! betul ke ayat aku ni??hahahha...sorry..im not born to be bahasa melayu teacher...xpandai wt ayat!tunggang terbalik....huhu...cikgu seni leh r..heheh...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


pengalaman baru : belajar kenal buah manggis..(tgk kat bontot dia,kalo ada 5kelopak tu , maka ada la 5ulas manggis dalam buah tuu...)..hehhe..ada paham??




www.tips-fb.com

1 comment:

amy azuha said...

wahh macam best je..! bukak sem ni, ami big program anak angkat..harap dapat kluarga yg best hehe